Fasta priser på datorreparation / datorservice Halmstad.

När det krånglar med en dator kan det vara skönt att luta sig mot proffs. Oavsett bekymmer med din dator tar vi hand om detta. Priset för våran service ser du nedan. Du betalar alltid en felsöningsavgift på 400kr vid inlämning av utrustningen (gäller inte företag som faktureras).

Vi meddelar alltid kunden om vad som är fel samt vilken kostnad det kommer röra sig om utöver inlämningsavgiften.

Då det alltid är en risk när man utför en service är det viktigt att du som kund har backup på dina filer. Man ska alltid räkna med att det värsta kan hända. Så se till att du har backup innan du lämnar in din dator på service. Partman tar inget ansvar för förlorade filer vid en datorservice.

Välkommen in i butiken för att få din datorservice / datorreparation i Halmstad.

 

Så här fungerar servicen av din dator

 • Inlämning av dator
  När du lämnar in din dator till oss i vår butik registrerar vi in din dator i vårt system med dina kontaktuppgifter samt uppgifter om datorn. Vi tar även en felbeskrivning av dig som våra servicetekniker kan ha användning av vid eventuell felsökning.
  I samband med inlämnandet av din dator, erlägges dessutom en grundavgift. Denna grundavgift som är på 400 kr.
 • Servicekö, felsökning och prisförslag
  Efter att din dator skrivits in i systemet ställs din dator i vår servicekö. Vi har som mål att påbörja felsökning inom 3 arbetsdagar och antingen innan eller på den tredje servicedagen återkomma till dig med besked och prisfärslag för din service.
 • Serviceåtgärd
  Efter att du lämnat OK på givet prisförslag får service av din dator påbörjar vi arbetet. Vårt mål är att alltid bli klara med servicen av din dator så fort som möjligt, men ibland uppstår det problem under arbetets gång som kan göra att det drar ut på tiden. Det kan vara att vi behöver beställa hem reservdelar som inte finns i lager hos leverantören eller att fel uppstår som kräver ytterligare åtgärd. Du blir alltid underrättad vid eventuella förseningar.
 • Servicen klar
  När servicen av din dator är klar så ringer vi upp dig eller skickar ett SMS till dig (om du lämnat ditt mobilnummer vid inlämnandet av din dator).