Ett super flexibelt företag.

Om oss

Vi började som en distributör av kablar och kontakter 93″. Idag, är vi allt detta men så mycket mer av allt det andra också

Partman erbjuder företag och organisationer professionella IT-tjänster genom kombinationen av att tillhandahåla ”alla” IT-delar under samma tak.

Våra tjänster är allt från specialtillverkad hårdvara i Taiwan, till Trådlös länk mellan företag A och företag B.

Personalen

Vårt kompetenta team
Göran NIlsson
VD/Konsult
Det är Göran som fixar med kommunikationen.
goran@partman.se
Hampus Nordström
Web/Applikationsutveckling/Hosting
Hampus ser till att ni snabbt och enkelt får en webbplats på banan.
hampus@partman.se
Janne Nilsson
Datorservice
Janne är den som ser till att datorer fungerar i stan.
Janne@partman.se

Våra kännetecken

Partman är en pålitlig och långsiktig IT-partner där vi sätter vårra kunders behov i främsta rummet. Vår målsättning är att våra kunder skall känna en trygghet i att vi alltid levererar smarta och kostnadseffektiva lösningar som är anpassade efter kunden behov. Vi sätter stort värde i att leda våra kunder framåt i en ibland främmande miljö.

  • Vi agerar bollplank. Det är inte arbetsledaren för ett snickarteam som ska veta om att man kan rapportera tiden via mobilen. Det är vår uppgift.
  • Vi finns nära våra kunder.
  • Vi tillhandahåller en professionell och personlig service.
  • Vi kan det vi gör.
  • Vi levererar och rekommenderar rätt lösning till rätt pris.
  • Vi sätter stort värde i att ha det stora företagets kompetens, samtidigt som vi har det lilla företages flexibilitet.
  • Där andra ser ett problem, ser vi en lösning som inte är prövad ännu.

Vision

Partmans vision är att vara det flexibla IT-företaget med den stora kompetensen inom Hallandsregionen. Där vi erbjuder små/medelstora företag och organisationer förstklassiga IT-tjänster. Partman strävar inte efter att vara störst, vi strävar efter att vara bäst när det gäller.

Vägen framåt

”Att sälja en produkt skapar en intäkt. Att sälja en tjänst skapar en relation” . Partmans väg framåt går genom långsiktiga relationer med sina kunder. Genom smarta IT-lösningar och interaktiva tjänster vill vi hjälpa våra kunder att nå framgång.

Vår primära marknad

Små/Medelstora företag och organisationer i Hallandsregionen. Vissa företag sträcker sig från Halland ut i Europa. Smart kommunikation är ledordet här. Utöver detta kan vi bistå större företag med kompetens i händelse av sjukdom,semester eller vanliga konjukturtoppar.