Affärssystem Pyramid Business Studio

Vi har sedan 2009 varit återförsäljare av affärssystemet Pyramid Business Studio. Pyramid Business Studio utvecklas av Unikum Datasystem AB och har varit aktiva sedan 1982 i Lund. Pyramid är ett komplett affärssystem som har ett heltäckande stöd för allt behov ett företag har. Pyramid är utvecklat och anpassat för många olika åtskilda branscher, exempelvis butik- och affärskedjor, entreprenadföretag, handelsföretag, tillverkande företag, service- och tjänsteföretag.

Med Pyramid integrerat i er verksamhet får ni total kontroll och översikt på alla affärsflöden och kan exempelvis följa en produkt genom hela förloppet från beställning, inleverans, lagerföring/lageromföring, order, plock, utleverans, paketspårning och återkoppling.

ASP-drift

Vi erbjuder möjligheten att hosta er Pyramidinstallation på en helt egen terminalserver i molnet. Detta ger många fördelar för dig som kund då du alltid har full tillgänglighet till affärssystemet, från vilken dator som helst som har

uppkoppling mot Internet.

Så här fungerar det

För dig som användare av Pyramid i molnet, fungerar det så här i korta drag (se bild).

Våra Pyramidkonsulter är certifierade för konsultstudion i Pyramid. I och med att vi ibland skapar anpassningar för våra kunder behöver inte detta betyda att anpassningen är unik för enbart den kunden. Därför har vi valt att publicera anpassningar på hemsidan med tillhörande anpassningsdokumentation och det är fritt fram att höra av sig till oss om intresse för någon av anpassningarna skulle hjälpa er!

Koppling mot Prisjakt

optimerad-for-prisjakt-150Vi har skapat en modul för koppling mot Prisjakt. Modulen består av en rutin som läser artikelregistret, förbereder en pris- och lagersaldofil som sedan skickas upp till en FTP-server. Sedan läser Prisjakts robotar av FTP-servern efter ny prisfil och uppdaterar deras register med er artikelinformation.

Oavsett e-handelssystem så fungerar vår koppling mot Prisjakt och dessutom är den klassad enligt Prisjakt som ”fullt optimerad för Prisjakt!

Hög kompetens på Pyramid Affärssystem

Självklart använder även vi Pyramid. Pyramid är vårt huvudsakliga affärs- och butikssystem. Detta innebär att all vår personal har god användarmässig kompetens på Pyramid Business Studio, vilket gör att vi alltid kan ge snabbt svar på användarfrågor gällande Pyramid när ni ringer till oss.

Dessutom är vi certifierade på Pyramids konsultstudio vilket innebär att vi är auktoriserade att förändra programkoden i Pyramid för att kunna anpassa systemet helt utifrån ert behov. Det kan vara allt från att flytta en knapp och lägga till en enklare funktion till att programmera en helt ny rutinapplikation för att utföra något verksamhetsanpassat som inte finns som färdig modul att köpa till.

Verksamhetsanalys

Vi genomför verksamhetsanalyser hos kunder som planerar att byta affärssystem för att se vilka behov kunden har. Verksamhetsanalysen är en av de viktigaste bitarna för att uppnå allra bästa resultat av affärssystemets funktioner när det är på plats. Att göra rätt från början är A och O när det gäller affärssystemsstöd. Kontakta oss för att boka in ett möte med oss där vi ser över er verksamhet och avgöra om Pyramid är det rätta affärssystemet för er!

Via menyn till höger kan ni få mer information om Pyramid och vad vi kan göra för er.

Besök Unikums hemsida